BSO De Buitenkans

Contractvormen 

Er zijn verschillende contractvormen mogelijk voor zowel de voorschoolse opvang (VSO) als de naschoolse opvang (NSO), een VSO-contract staat los van een NSO-contract

  • Een vast contract met of zonder vakantie-opvang
  • Een flexibel contract met of zonder vakantie-opvang
  • Een vakantie- en studiedagen contract

De NSO- middagen zijn ingedeeld in twee blokken, afhankelijk van de persoonlijke situatie en de schooltijden van je kind kun je kiezen voor een of twee blokken per middag.

  • Blok 1: 12:30/13:00 uur – 15:00 uur
  • Blok 2: 14:45 uur – 18:00 uur

 

Openingstijden

De openingstijden sluiten aan bij de schooltijden en zijn van maandag tot en met vrijdag:

VSO   07:15 uur – 08:15 uur
NSO   12:30/13:00 uur – 18:00 uur

Tijdens studiedagen van de school en dagen in de schoolvakanties: 07:15 uur – 18:00 uur

 

Vergoedingen

BSO de Buitenkans is een erkende en geregistreerde locatie voor kinderopvang. Dat garandeert een veilige omgeving met professionele begeleiding. De erkenning biedt tevens het voordeel dat ouders via de belastingdienst een deel van de kosten terug kunnen krijgen in de vorm van kinderopvangtoeslag. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van het gezinsinkomen. Het uurtarief van de opvang wisselt per contractvorm, zie het aanmeldformulier voor de meest recente tarieven.
Op www.toeslagen.nl kun je aan de hand van het inkomen de hoogte van de kindertoeslag berekenen. Op www.belastingdienst.nl kun je aan de hand van het inkomen en het aantal uren opvang per week een proefberekening maken en/of kinderopvangtoeslag aanvragen.

 

Contact en aanmelden

Voor meer informatie kun je bellen naar nummer 06-25063680 of het contactformulier invullen. Ga naar de knop aanmelden op de website om je kind aan te melden.

 

Contactformulier BSO de Buitenkans