Vacature invalkracht de Buitenkans

Per direct zijn wij op zoek naar een vaste invalkracht voor BSO De Buitenkans.

Invalkracht pedagogisch medewerker m/v


BSO De Buitenkans biedt kleinschalige voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar in een huiselijke sfeer. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de opvang van een groep kinderen. Je geeft de kinderen en hun ouders een welkom gevoel en je bent in staat om een divers aanbod aan activiteiten te verzorgen. Geborgenheid, vertrouwen, warmte en een ritmische dagindeling staan centraal in onze opvang.

Wij zijn op zoek naar een collega die:

Lees verder

  • Hits: 685
inspiratieavond-sprookjes-Grimm

Inspiratie avond sprookjes van Grimm door Els Nijssen

Die sprookjes van Grimm hè? Wat maakt die nou zo bijzonder? Zo oersterk dat we ze al honderden jaren vertellen aan elkaar? Niet alleen in Nederland, maar in vele landen van de wereld? Daarover komt oud-juf Els Nijssen je vertellen. Voor ouders, grootouders, opvoeders en leerkrachten. Ook als je geen band hebt met Vrije School Zeeland ben je van harte welkom – wel even aanmelden alsjeblieft: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Els:

Lees verder

  • Hits: 65
kaart-nicoleetmartin-onderweg

De Culturele Week is begonnen!

🍁Alle kinderen hoorden bij de start van de Kinderboekenweek van een rondtrekkende straatartiest hoe mooi het is om onderweg te zijn. Altijd kom je weer bijzondere mensen tegen. Ook nu gebeurde dat: zij en de kinderen ontmoetten een reizigster met een rugzak vol prachtige boeken! Elk boek dat ze uit haar rugzak toverde had iets te maken met het thema 'Samen op reis' - van De Gele Ballon, tot De kleine Prins en Alleen op de Wereld.
 
Er klonken ooohs en aaahs door de zaal, want elke klas kreeg een boek kado! Tot slot landde er nog een luchtballon met een reizigster die vertelde over het volgende vervoermiddel op haar bucketlist: wat zou ze graag een houten woonwagen van dichtbij zien en er een stukje in rijden.... Dat treft, want laten er nou net een paar onderweg zijn naar Middelburg! Op het prikbord in de grote zaal kun je zien waar Nicole & Martin en hun ploeg nu zijn. Of kijk eens op Nicole & Martin.🍁

Lees verder

  • Hits: 45

Spaar samen met de Drvkkerij voor de schoolbiblioteek!

kinderboekenweekOp woensdag 2 oktober zullen we tijdens een speciale dagopening kort stilstaan bij de start van de Kinderboekenweek die in het teken staat van Reizen. Wij koppelen de Kinderboekenweek aan onze culturele week en die staat weer in verbinding met de komst van het Sprookjestheater van Nicole & Martin, eind oktober. Lees er meer over in de speciale nieuwsbrief die eind vorige week aan iedereen is verstuurd of bekijk de speciale pagina op onze site.

Spaar samen met de Drvkkerij voor de schoolbiblioteek!

Tijdens de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober) kunnen ouders en kinderen bij boekhandel de Drvkkery sparen voor nieuwe boeken in de schoolbibliotheek! Helpt u ook mee?

Kinderboekenweek, 2018, schoolbibliotheek, de Drvkkery, sparen

Lees verder

  • Hits: 663

Meld je aan voor de bouwploeg!

 

Houd je van festivals en kamperen en maak je graag tijd vrij voor de komst van het theatergezelschap Nicole & Martin naar Middelburg eind oktober? Meld je dan aan voor de bouwploeg die hun Witte Tent gaat laten verrijzen op de oude atletiekbaan in de Veersepoort! Als een Zwitsers zakmes heeft alles zijn plaats en logica. Moet ook wel: iedere week bouwt Martin deze prachtige koepeltent op - ergens in Europa en altijd met mensen ter plekke. Daar gaat het juist om: samen iets moois mogelijk maken.

Sprookjestheater, Nicole et Martin, De Witte Tent

Lees verder

  • Hits: 398

Aanmelding kleuterklassen

spel
De Vrije School Zeeland groeit en de hiermee gepaard gaande groeistuipen worden momenteel zichtbaar.
Onze kleuterklassen zitten dit schooljaar (2019-2020) en de daaropvolgende twee schooljaren al helemaal vol met kinderen die al zijn aangemeld. Dat betekent dat kinderen die geboren zijn voor 1 augustus 2018 wel aangemeld kunnen worden maar op een wachtlijst worden geplaatst.

  • Hits: 634