Reunie zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september organiseren we een reünie voor oud-leerlingen, oud-medewerkers en oud-bestuursleden. Wil je op de hoogte gehouden worden, vul dan dit formulier in. Je kunt ook contact opnemen via het e-mailadres reunie@vsz.nl.

Jubileummarkt

Op woensdag 13 maart organiseren we van 12.00 – 13.30 uur een Jubileummarkt. De opbrengst komt ten goede aan feestelijke activiteiten t.g.v. het 50-jarig jubileum van de school. 

Wees welkom om 12.00 uur in de grote zaal om te luisteren naar enkele liederen, gezongen door het schoolkoor van klas 4, 5 en 6. Daarna kun je in alle klassen door leerlingen gemaakte spulletjes kopen. In de grote zaal zetten we ook een ‘spaarpot’ om donaties in te kunnen doen. Wellicht ten overvloede: je kunt op de jubileummarkt alleen contant betalen!

De VSZ is (bijna) jarig!

Op 2 mei 1974 passeerde bij notaris Krepel in Middelburg de stichtingsakte van de “Stichting Vrije School Zeeland”. Hiermee was een formele stap gezet om met de school te kunnen starten. Schooljaar 1974-1975 was daarmee het eerste echte schooljaar van de VSZ en dat maakt schooljaar 2024-2025 tot een jubileumjaar!
Het vreugdevuurtje is inmiddels ontstoken, een werkgroep van (oud)medewerkers is druk aan de slag met de voorbereidingen voor allerlei feestelijke activiteiten.