lois-eigenraam

Ouderavond leerrijpheid

Leerrijpheid is het thema van de ouderavond van 20 februari en Loïs Eigenraam gaat dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken belichten en vragen beantwoorden….

Waarom vinden wij de leerrijpheid zo belangrijk op de Vrije School? Wanneer is een kind leerrijp? Waar kijken we naar en waarom? Wat kunnen ouders daar thuis aan doen? Én wanneer?
De kans is groot dat het antwoord van een onverwachte strekking zal zijn. Daarom is deze lezing niet alleen interessant voor ouders met een oudste kleuter, maar ook voor ouders/ opvoeders van jongere kinderen.

Loïs komt ons regelmatig vanuit de schoolbegeleidingsdienst met raad en daad bijstaan bij allerlei vraagstukken. Zij is ook auteur van diverse boeken over het opvoeden vanuit de antroposofische visie op de mens. Velen van jullie zullen zich de inspirerende avond van afgelopen herfst nog herinneren.

Wij beginnen om 19.45 uur met koffie en thee. Van 20.00 uur tot 21.00uur neemt Loïs ons mee naar de wereld van het jonge kind. De ouders van de 3 kleuterklassen sluiten de avond af in de eigen klas.

Iedereen is van harte welkom!
Namens de kleuterleidsters,
Susanne Bolliger.