sinterklaascadeautjes-nicoleetmartin

Sint en Nicole et Martin

🎪 Wat hebben Sint Nicolaas, Sint Maarten en Nicole & Martin met elkaar te maken? 🎪

Per post én in de schoen werden er deze week in de kleuterklassen een boel rode enveloppen bezorgd. Daarin zat een kaart van de sprookjesvoorstelling die zij zagen met hun eigen klas en juffies op het podium. Samen met De Bremer Stadsmuzikanten zongen de kleuters een lied. Dat lied kregen ze nu mee naar huis. Wij zijn vrij, vrij om te gaan, wij gaan naar Bremen…

Vandaag, de dag voor zijn eigen naamdag, feliciteerde Sint alle grote kinderen, hun meester én juffen, met de 45ste verjaardag van hun mooie school. Klassen 1 t/m 6 werden door Sint getrakteerd op rode cadeautjes, met daarin een klein aandenken aan de sprookjestheaterweek die zij meemaakten in en om de Witte Tent. Natuurlijk zette Sint ook alle leerkrachten in het zonnetje: zij bezorgden alle kinderen immers een bruisende Culturele Week. Ook zij kregen een presentje van Sint, want feestjes moet je vieren!

Rood is natuurlijk ook de kleur van Sint Maarten die zijn warme rode mantel deelde. En van de jeeps, de vrachtwagens en werkkleding van Nicole & Martin. Toeval? Hoe die verbinding precies zit, lees je binnenkort in een allerlaatste Sprookjestheaterbericht. 

Fijne Pakjesavond iedereen!

Sint Nicolaas, Sinterklaas, Nicole et Martin

  • Hits: 869